Relleu a les regidories de la CUP Celrà

En el ple d’octubre de l’Ajuntament de Celrà, que es celebrarà el proper dimarts dia 11, tindrà lloc la presa de possessió de Sònia Fortià com a nova regidora del grup de la CUP-PA, en substitució d’Héctor Cabrera.

Héctor Cabrera i Sònia Fortià

En el ple ordinari de setembre de l’Ajuntament de Celrà es va donar compte de la renúncia a la condició de regidor municipal presentada per Héctor Cabrera, que fins ara encapçalava les àrees de Joventut i Patrimoni del consistori i que abandona el càrrec per trasllat de domicili a causa de motius professionals. Agraïm a l’Héctor la seva tasca i li desitgem sort en la seva nova trajectòria.

En substitució seva, el proper dimarts prendrà possessió Sònia Fortià Martí, la candidata que ocupava el novè lloc en la llista de la CUP. La nova regidora té 44 anys i viu a Palagret. És auxiliar clínica, treballa al Centre de Rehabilitació Psicosocial del Gironès i Pla de l’Estany i forma part de L’Armari dels Aliments.

El relleu anirà acompanyat d’una reestructuració de l’equip de govern, per tal d’optimitzar-ne la gestió. Així, Mercè Amich assumirà l’Àrea de Joventut i cedirà la de Gent Gran a Sònia Fortià, que també es farà càrrec de Patrimoni.

Mercè Amich assumirà l’Àrea de Joventut i cedirà la de Gent Gran a Sònia Fortià, que també es farà càrrec de Patrimoni