Lluc Salellas presentarà a Celrà el seu llibre 'No t'espanti aquest vent'

El periodista i politòleg Lluc Salellas presentarà a l'Ateneu de Celrà el seu darrer llibre, No t'espanti aquest vent. Reflexions per a una esquerra del segle XXI. L'acte, organitzat per la CUP Celrà, tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a les 12 del migdia.

Lluc Salellas

La CUP organitza la presentació a Celrà de No t'espanti aquest vent (Angle Editorial), el darrer llibre de Lluc Salellas. Subtitulat Reflexions per a una esquerra del segle XXI, l'assaig pretén ser, en paraules de l'autor, "un llistat d’idees, anècdotes, hipòtesis i aproximacions amb l’únic objectiu de compartir el que pot ser un bon punt de sortida per relacionar-nos i actuar socialment els propers anys".

Lluc Salellas, nascut a Girona el 1984, és llicenciat en Ciències Polítiques i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra, i màster en Estudis del Nacionalisme per la Universitat d’Edimburg. És autor del llibre El franquisme que no marxa i corealitzador del documental Guanyarem, sobre el seu pare, l’advocat i activista Sebastià Salellas. Ha participat des de jove en diversos moviments socials i actualment és regidor de la CUP a l’Ajuntament de Girona i representant de la formació a la Diputació de Girona.

L'acte, presentat per Dani Cornellà, es celebrarà el dissabte 17 de desembre, a les 12 del migdia, a l'Ateneu de Celrà.

Cartell de l'acte de presentació del llibre 'No t'espanti aquest vent'

Lluc Salellas, també autor del llibre El franquisme que no marxa, és regidor de la CUP a l’Ajuntament de Girona i representant de la formació a la Diputació de Girona