L’alcalde de Celrà declina la invitació del subdelegat del Govern a la Festa del Pilar

Dani Cornellà contesta al subdelegat que cap representant de l’Ajuntament no podrà assistir a l’acte ja que el 12 d’octubre l’equip de govern treballarà amb normalitat.

Carta del subdelegat del Govern a l'alcalde de Celrà

L’alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha rebut una carta de la Dirección General de la Guardia Civil en què el subdelegat del Govern espanyol a Girona i, en el seu nom, el tinent coronel cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona el conviden als actes de celebració de la Mare de Déu del Pilar, patrona d’aquest cos militar, que es celebraran el 12 d’octubre.

L’alcalde ha respost cortesament declinant la invitació amb la carta que reproduïm a continuació:

Benvolgut subdelegat,

Cap representant de l'Ajuntament de Celrà assistirà a la seva festa. Fa cinc anys (2012) vam declarar el 12 d'octubre com a no festiu i obrim l'Ajuntament amb tota normalitat; l'equip de govern i els treballadors i treballadores que volen treballen durant tot el dia.

El 18 de setembre del 2012, el ple municipal de Celrà va aprovar la moció "Declaració d'independència de Catalunya" a instància de Celrà per la Independència - ANC. En aquell moment l'alcalde Dani Cornellà va defensar la moció i va ser aprovada. Des del 2012 l'Ajuntament de Celrà ha obert cada any el dia 12 d'octubre.

Aquest any l'equip de govern treballarà al llarg del dia, programant una reunió del govern de 9 a 12 h i posteriorment una trobada veïnal al consistori per elaborar de forma participativa l'ordenança de circulació de Celrà. L'edifici municipal obrirà tot el matí amb normalitat; també funcionaran la Biblioteca en horari normal de matí i tarda, el servei de Joventut i una part de la brigada municipal.

Atentament,


Dani Cornellà
Alcalde
Ajuntament de Celrà

"Aquest any l'equip de govern treballarà al llarg del dia, programant una reunió del govern de 9 a 12 h i posteriorment una trobada veïnal al consistori per elaborar de forma participativa l'ordenança de circulació"